Sådan melder du dig ind

Du melder dig ind i bane bog-klubben ved at bruge tilmeldingsformularen samt overføre 200 kr. i DE­POSITUM, som du får tilbage ved evt. udmeldelse.

Når vi har modtaget dit depositum sender vi dig en bekræftelse pr. e-mail. Sammen med den får du de særlige indmeldelses-tilbud, som du bestiller pr. e-mail.

Desuden får du den nyeste ”Info” om de kommende bogklubbøger, som du evt. skal afbestille, hvis du ikke ønsker dem!

Fremover får du - enten sam­men med dine klub-bøger eller separat - tilsendt in­for­mation om de kommende klub­-bøger, som du har mindst en måned til at afbestille. Desuden får du til tider special-tilbud forbeholdt med­lem­mer af bog­klubben.

Sammen med din første klub­bog mod­tager du et girokort til beta­ling af den bog, du netop har fået. Du skal blot betale inden den frist som står på girokortet og har al­tid mindst 14 dages kredit.

Bemærk at bøger­ne KUN fås til klub-­pris når de tilbydes som „næste bog“. Dvs. at man ikke - efter at bogen er ud­kommet - kan få den gennem klubben til sær­lig pris.

Du binder dig kun til at købe 3 bøger, dog mindst én om året. Og du kan derefter til enhver tid ud­melde dig af bane bog-klubben og få dit deposi­tum på 200 kr. igen. Læs venligst reglerne for medlemskab grundigt igennem, da du god­tager disse regler, når du indbetaler depositum.

Regler for medlemskab af bane bog-klubben

1) Indmeldelse sker ved at indbetale et depositum på kr. 200 til bane bøgers bankkonto på indbetalingskort mærket bane bog-klubben eller ved elektronisk overførsel af beløbet. Indbetalingen gælder samtidig som accept af reglerne for medlemskab.

2) Nye medlemmer starter automatisk med den eller de bøger som indgår i førstkommende bogpakke. Denne bogpakke kan dog afbestilles, og i så fald modtages i stedet Bogklub-info med information om næste bog.

3) Medlemmer af bane bog-klubben tilbydes min. 3 og max. 6 gange årligt nye bøger til en pris som er ca. 25 % lavere - excl. porto - end bogens udsalgspris. Rabatten gælder kun udgivelser fra bane bøger og DJK’s forlag. Når der tilbydes bøger fra andre forlag kan rabatten være mindre. For hver bogpakke tillægges den faktiske portoudgift.

4) Medlemmer af bane bog-klubben forpligter sig til at aftage mindst 1 bog årligt og ialt mindst 3 bøger i den tid medlemskabet varer. Overholdes dette ikke, tilfalder det indbetalte depositum bane bog-klubben.

5) Det enkelte medlem af bane bog-klubben kan kun købe ét eksemplar af hver udgivelse til klubpris, og kun når de tilbydes som „næste bogklub-bog“. Tidligere udgivne bøger kan ikke købes til særlig klubpris. Eventuelle indmeldelsestilbud kan kun benyttes i forbindelse med indmeldelsen og indgår ligesom særtilbud ikke i bogantallet under pkt. 4.

6) I god tid inden udgivelsen orienteres medlemmerne i Bogklub-info om „næste bog“. Afbestilling af „næste bog“ skal ske inden udløbet af den fastsatte frist, som er mindst 14 dage. Bogklub-info med information om næste bog udsendes enten separat eller sammen med en foregående klubbog. Afbestilling sker ved, at man krydser af i „Nej tak“-rubrikken på svarkuponen som sendes til bane bog-klubben. Alternativt kan der afbestilles pr. e-mail til bane bog-klubbens e-mailadresse, så får man en kvittering pr. e-mail. Der kan ikke afbestilles på indbetalingskortet eller via PC-bank.

7) Bogklubbøger som ikke er blevet afbestilt tages ikke retur. Derimod kan bøger med tekniske fejl naturligvis ombyttes med nye.

8) Betaling for modtagne bøger SKAL ske inden den på indbetalingskortet anførte frist, som er mindst 14 dage.

9) Ved udsendelse af betalingspåmindelse tillægges et rykkergebyr på kr. 50,-. Ved gentagne tilfælde af manglende indbetaling udmeldes medlemmet, og det indbetalte depositum returneres, fratrukket bane bog-klubbens tilgodehavende og et administrationsgebyr på 50 kr.

10) Kan depositum ikke dække bane bog-klubbens tilgodehavende, er bane bog-klubben berettiget til - uden yderligere varsel - at sende tilgodehavendet til retslig inkasso.

11) Efter du har aftaget mindsteantallet af bøger (se punkt 4) kan udmeldelse ske med 1 måneds varsel. Såfremt der ikke er uafregnede mellemværender (se punkt 9) tilbagebetales det fulde depositum.


Ja tak, jeg ønsker at blive medlem af bane bog-klubben.

Jeg har læst og forstået reglerne for medlemskab. Jeg overfører depositum kr. 200,- til Danske Bank Regnr.1551 Kontonr. 3179176
mærket "indmeldelse bane bog-klubben" og med tydelig angivelse af navn og adresse.
Jeg er klar over at mit medlemskab først træder i kraft når indbetalingen er registreret.
Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Med følgende information Navn, Adresse, Postnr./By, E-mail:


Du kan sammen med indmeldelse bestille bogtilbud nedenfor:


Tilbud ved indmeldelse i bane bog-klubben

Samtidig med din indmeldelse i bane bog-klubben kan du købe de seneste fire bøger fra foregående bogpakker til den særlige bogklubpris, hvor du sparer ca. 25 %. (Til prisen lægges porto).
Bestil bøgerne pr. e-mail samtidig med indmeldelsen. Så sender vi dem, når dit medlemskab er registreret.
Mere udførlig tekst om bøgerne findes på Jernbanebøgers hjemmeside.


Tog – Fra daggry til skumring
Forfatter: Søren Jacobsen
Sprog: Dansk og engelsk
Sider: 164.
Format: A4 Hardback.
Forlag: Lycka till Förlag.
Varenummer: 1560
Normalpris: 349,- kr.
Bogklubpris: 280,- kr + fragtLinie 1     Københavns sporveje
Forfatter: Per Vadmand
Sprog: Dansk.
Forlag: Sporvejshistorisk Selskab.
Sider: 64.
Format: A5 Hæftet.
Varenummer: 2152
Normalpris: 120,- kr.
Bogklubpris: 96,- kr + fragtIC4
Forfatter: René Flamsholt Christensen
Forlag: Forlaget Frydenlund A/S
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk
Antal sider: 352
Indbinding: Hardback
Størrelse: B: 17,8 – H: 25,2 cm
Varenummer: 1176
Normalpris: 299,- kr.
Bogklubpris: 240,- kr + fragtMed toget gennem tresserne
Forfatter: John Poulsen m.fl.
Forlag: bane bøger
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk
Antal sider: 168
Indbinding: Hardback
Størrelse: B: 25 – H: 30 cm
Bogklubpris kr. 299,00 plus fragt
Normalpris kr. 398,00
Bestillingsnummer 336


Specialtilbud til nye medlemmer af bane bog-klubben

Ved indmeldelsen kan du købe disse ældre bøger til speciel "indmeldelsespris". Der er op til 80 % at spare! (Til prisen lægges porto).
Bestil bøgerne pr. e-mail samtidig med indmeldelsen. Så sender vi dem, når dit medlemskab er registreret.


    
Et liv på maskinen
af Peer Pedersen
80 sider A4, stift bind, rigt illustreret i s/h og farve. Normalt Kr. 268,-
SPECIALPRIS KUN Kr. 99,-


Køge-Ringsted Jernbane
af Thomas Nørgaard Olesen
Format 23 x 24 cm, stift omslag, 160 sider.
Normalt Kr. 349,-
SPECIALPRIS KUN kr. 149,-


Fra Vestbanen til Arriva
Af Ole-Chr. M. Plum
Format 23 x 24 cm, stift omslag 236 sider, ca. 400 illustrationer.
Normalt Kr. 349,-
SPECIALPRIS KUN kr. 149,-


Danske privatbaner 1950-1969
jernbanefotografers kameraer
A 4, liggende, hårdt omslag
80 sider, cirka 160 illustrationer i sort/hvid en del i farver
Bogklubpris kr. 195,- plus porto
Normalpris kr. 320,-
Bestillingsnummer 0914 B

Bogen er en fotografisk historie om de danske privatbaner i perioden 1950-1969, der viser mangfoldigheden i materiel hos de forskellige privatbaner.


Danske lokomotiver og motorvogne 1991 og 1997
Bøgerne illustrerer dansk driftmateriel inklusiv vognmateriellet med
korte data om hver enkelt litra og vogntype pr. 1. januar 1991 og 1997

1997
Tom Lauritsen
15 x 21 cm. i hårdt omslag
128 sider, rigt illustreret i farver
Frank Stenvalls Förlag
Bogklubpris 30,- kr. plus porto
Normalpris 139,- kr.
Bestillingsnummer 0578 B
.


1991-01-01
Tom Lauritsen
Lommeformat, blødt omslag
286 sider,
rigt illustreret i sort/hvid
Frank Stenvalls Förlag
Bogklubpris 20,- kr. plus porto
Normalpris 99,- kr.
Bestillingsnummer 0577 B


         
Newsflash

Driftsberetning Maribo - Bandholm - 60. driftsperiode

Læs driftsberetningen for Maribo Bandholm banen

Klik her

17-05-22


 

 

Rejs Danmark rundt med rejsepas

Onsdag den 1. juni kl. 10.00 kan der igen købes Rejsepas til otte sammenhængende dage med rejser på kryds og tværs af landet med den kollektive trafik.

For tredje år i træk kan der købes et Rejsepas, hvor voksne for 399 kr. kan rejse landet rundt med den kollektive trafik. I år er der mulighed for at købe et af 75.000 rejsepas, der bliver sat til salg fra onsdag den 1. juni kl. 10.00. Rejsepasset giver adgang til at rejse frit i otte sammenhængende dage med busser, tog, metro, lokalbaner og letbaner i hele landet.
”Rejsepassene har tidligere været en stor succes for de danskere, som vil ud og opleve Danmark. Tilbuddet giver en god mulighed for at prøve noget nyt denne sommer og måske se et andet ferielandskab af Danmark, end det man plejer,” siger kundechef i DSB, Charlotte Saltoft Kjærulff. 
Rejsepasset var i første omgang en del af regeringens sommerpakke, da COVID-19 fyldte på dagsordenen og er blevet til i samarbejde på tværs af selskaberne i kollektive trafik. Så der er masser af muligheder for at rejse både de lange stræk på tværs af landet og på kortere ture i lokalområdet.
Tilbuddene kan benyttes til rejser i skolernes sommerferie, der begynder lørdag den 25. juni til og med søndag den 7. august. Passet kan købes på rejsepas.nu fra onsdag den 1. juni kl. 10. 

Læs mere her    rejsepas.nu

17-05-22


 

9-euro billetter til kørsel med tyske tog fra 1. juni til 31. august

Nu har du mulighed for at rejse særdeles billig rundt i Tyskland til sommer, hvis du kun anvender de lokale og regionale togsystemer.

Læs mere her

16-05-22


 

Ny signalsystem mellem Vejle og Holstebro og mellem Skanderborg og Herning

Fra maj til august lægger Banedanmark sidste hånd på et nyt, digitalt signalsystem mellem Vejle og Holstebro samt mellem Skanderborg og Herning. Formålet er flere tog til tiden og en mere stabil togdrift.

Link til Banedanmark

06-05-22


 

Politisk flertal på Christiansborg giver 416 millioner kroner til Østbanen

Folketingets partier har indgået aftale om fordelingen af pulje til lokalbaner i perioden 2022-2025. Aftalen vækker glæde i Region Sjælland, som de seneste år har arbejdet for at skaffe penge til renovering af Østbanen.

Link til Kollektiv trafik forum

05-05-22


 

MY veterantog kører til Tønder den 14. maj

For første gang sætter MY veterantog kursen mod Tønder. Tønder er Danmarks ældste købstad og en spændende grænseby med mange oplevelser. Turen udgår fra Odense via den gamle Lillebæltsbro fra 1935, hvorefter der køres på tværs af Jylland fra Lunderskov til Esbjerg. Efter omløb i Esbjerg køres over Bramming igennem det flade marsk landskab via Ribe til Tønder. Undervejs standses ved flere stationer.

Læs mere: https://myveterantog.dk/koer-med-toget/paa-tur-til-toender

02-05-22


 

Fahrtenprogramm – Eisenbahn-Nostalgiefahrten-Bebra e.V.

Programmet for den 5.-7. august kunne have interesse for danske jernbaneinteresserede. MY og V200 kommer til Puttgarden.

Link til program

02-02-22


 

Odense letbane åbner 28. maj

Efter mere end ti års forberedelser og syv års anlægsarbejde er Odense Letbane om fire uger klar til kørsel med passagerer.

Link til Odense letbane

30-04-22


 

DJK rejser - Tur til Salzburg fra 29. august til 4. september

Så er det næsten lykkes at få alle tilbuddene i hus til en tur til Salzburg. Her vil der være mulighed for at opleve jernbaner, hvor der køres med damp-, diesel- og el-tog.

Turen vil foregå fra mandag den 29. august til søndag den 4. september. Hele turen vil foregå i tog. 

Læs mere her

30-04-22


 

Godstrafik på skinner lider under forhindringer skabt af det nye signalsystem

Kommer Danmark til at opgive indenrigsgods på jernbanen, fordi branchen ikke kan bære omkostningerne til omstillingen til ERTMS?

Link til Ingeniøren

28-04-22