Onsdag den 1. juni kl. 10.00 kan der igen købes Rejsepas til otte sammenhængende dage med rejser på kryds og tværs af landet med den kollektive trafik.

For tredje år i træk kan der købes et Rejsepas, hvor voksne for 399 kr. kan rejse landet rundt med den kollektive trafik. I år er der mulighed for at købe et af 75.000 rejsepas, der bliver sat til salg fra onsdag den 1. juni kl. 10.00. Rejsepasset giver adgang til at rejse frit i otte sammenhængende dage med busser, tog, metro, lokalbaner og letbaner i hele landet.
”Rejsepassene har tidligere været en stor succes for de danskere, som vil ud og opleve Danmark. Tilbuddet giver en god mulighed for at prøve noget nyt denne sommer og måske se et andet ferielandskab af Danmark, end det man plejer,” siger kundechef i DSB, Charlotte Saltoft Kjærulff. 
Rejsepasset var i første omgang en del af regeringens sommerpakke, da COVID-19 fyldte på dagsordenen og er blevet til i samarbejde på tværs af selskaberne i kollektive trafik. Så der er masser af muligheder for at rejse både de lange stræk på tværs af landet og på kortere ture i lokalområdet.
Tilbuddene kan benyttes til rejser i skolernes sommerferie, der begynder lørdag den 25. juni til og med søndag den 7. august. Passet kan købes på rejsepas.nu fra onsdag den 1. juni kl. 10. 

Læs mere her    rejsepas.nu

17-05-22