Tag med DJK til Salzburg

Alle gode gange tre. 
DJK rejser tilbyder en rejse i eftersommeren 2022. Turen vil gå til Salzburg. Her vil der være mulighed for at opleve jernbaner, hvor der køres med damp-, diesel- og el-tog. Turen vil foregå i uge 35, det vil sige fra mandag den 29. august til søndag den 4. september. Hele turen vil foregå i tog. Programmet forventes at blive følgende.

Mandag den 29. august rejser vi fra København om morgen, for at være i Kassel midt på eftermiddagen. Her vil der være et særtog med et MAK lokomotiv. Den første overnatning vil være i Kassel. Hotellet i Kassel ligger ved banegården.

Tirsdag den 30. august efter morgenmaden vil der være mulighed for på egen hånd at kigge Kassel´s blanding af jernbane og sporveje. Efter frokost rejser vi til Salzburg, hvor vi skal bo frem til lørdag. Hotellet i Salzbug ligger ved banegården.

Onsdag den 31. august tager vi toget til Zell am See for at besøge den lokale smalsporsbane. Planen er at køre en tur med et ældre diesellokomotiv og et par vogne. Turen sluttes af med et remise besøg i Zell am See, for at kigge på det ældre materiel, som er opstillet her. Vi er tilbage i Salzburg ved aften tide.

Torsdag den 1. september kører vi til Vöcklamarkt og Lambach for at se på sidebaner med letbane materiel. Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Salzburg.

Fredag den 2. september om formiddagen kører vi en tur på Salzburger Lokalbahn. Dette bliver med en ældre motorvogn. Om eftermiddagen er der tid til at se Salzburg på egen hånd. 

Lørdag den 3. september tager vi til München. På vejen besøger vi Chiemsee Bahn. Der vil blive tid til en tur med banen fra DB stationen til søen og retur. Over middag ankommer vi til München, hvor vi har den sidste overnatning. Her vil der være tid til at se på München på egen hånd. Hotellet ligger lige ved Banegården.

Søndag den 4. september er hjemrejsedag. Vi tager toget fra München efter morgenmaden, for at være i København først på aften.

Der vil blive mulighed for at starte/slutte turen i Kolding.

Prisen for turen kendes endnu ikke.  

Tilmeldingsfristen vil komme i Jernbanen M 1 2022.

Alle spørgsmål vedr. rejsen kan rettes til Keld Haandbæk på mail: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 38 74 70 32.