Tag med DJK til Salzburg

Så er det næsten lykkes at få alle tilbuddene i hus. Desværre er det ikke blevet billigere at rejse, men DJK rejser tilbyder alligevel en rejse i eftersommeren 2022. Turen vil gå til Salzburg. Her vil der være mulighed for at opleve jernbaner, hvor der køres med damp-, diesel- og el-tog. Turen vil foregå i uge 35, det vil sige fra mandag den 29. august til søndag den 4.. september. Hele turen vil foregå i tog. Programmet er planlagt som følgende.

Mandag den 29. august rejses der fra København om morgen, for at være i Kassel midt på eftermiddagen. Her vil der være et særtog med et MAK lokomotiv. Den første overnatning vil være i Kassel. Hotellet i Kassel ligger ved banegården.

 

ØSJS M 10 ex. KBE V 17 i Hårlev 1979. Søster maskinen til trækkraften til DJK rejsers særtoget i Kassel." Foto: Keld Haandbæk.

Tirsdag den 30. august efter morgenmaden vil der være mulighed for på egen hånd at kigge Kassel´s blanding af jernbane og sporveje. Efter frokost rejses der til Salzburg, hvor vi skal bo frem til lørdag. Hotellet i Salzburg ligger ved banegården.

Onsdag den 31. august tager vi toget til Zell am See for at besøge den lokale smalsporsbane. Planen er at køre en tur med et diesellokomotiv og et par vogne. Turen sluttes af med et remise besøg i Zell am See, for at kigge på det ældre materiel, som er opstillet her. Vi er tilbage i Salzburg ved aften tide.

Torsdag den 1. september kører vi til Vöcklamarkt og Lambach for at se på sidebaner med letbane materiel. Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Salzburg.

Fredag den 2. september om formiddagen kører vi en tur på Salzbuger Lokalbahn. Dette bliver med en ældre motorvogn. Om eftermiddagen er der tid til at se Salzburg på egen hånd.

Lørdag den 3. september tages der til München. På vejen besøges Chiemsee Bahn. Der vil blive tid til en tur med banen fra DB stationen til søen og retur. Over middag ankommer vi til München, hvor vi har den sidste overnatning. Her vil der være tid til at se på München på egen hånd. Hotellet ligger lige ved Banegården.

Søndag den 4. september er hjemrejsedag. Vi tager toget fra München efter morgenmaden, for at være i København først på aften.

Der vil blive mulighed for at starte/slutte turen i Kolding.

Prisen for turen bliver 11.500,- kr.  

Dette er for overnatning i delt dobbeltværelse. Morgenmad på hotellet. Alle programmets togrejser. Særtog.

Enkeltværelse koster 4200,- kr. ekstra.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Tilmelding sker ved at indbetale et forskud på 1500,- kr. pr. person eller det fulde beløb senest den 20. maj 2022 på girokonto med reg.nr. 1551 og konto nr. 006001 3888, DJK rejser, Marielundvej 35, 2730 Herlev. Husk tydeligt navn, adresse, telefonnummer samt en mail adresse. Angiv også tydeligt, hvis der ønskes enkeltværelse på hotellet. Alle tilmeldte vil i første halvdel i juni modtage mail/brev angående praktiske forhold omkring turen, samt eventuelt restbetaling.

DJK rejser forbeholder sig ret til at ændre i ovennævnte program og eventuelt helt at aflyse turen. Tilmelding betragtes som bindende. Overhold tilmeldingsfristen af hensyn til turens tilrettelæggelse. Tilmelding efter tilmeldingsfristen kan kun ske direkte til Keld Haandbæk, og det må forventes, at prisen bliver højre, da der er ekstra omkostninger ved efter bestilling. Pladser på turen tildeles efter først til mølle-princippet. Alle spørgsmål vedr. rejsen rettes til Keld Haandbæk på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 38 74 70 32.